Wil jij een verloskundige in Den Haag?

Ben jij op zoek naar een verloskundige in Den Haag? De kleinschalige verloskundige praktijk van Marga Kortekamp en Kirsten Heetkamp heten jou van harte welkom. Voor iedereen die met zwangerschap te maken heeft. Ben je nog niet zwanger, maar wel samen met je partner aan het overwegen om zwanger te worden? Het team van de praktijk is er in deze zogenoemde preconceptionele fase, ook al voor jou. Het kan prettig zijn om vragen te stellen rondom gezondheid of de kans op erfelijke aandoeningen. Je kunt hiervoor een afspraak maken op het kinderwensspreekuur.

Neem zo snel contact mogelijk op

Natuurlijk kun je terecht bij de verloskundige Den Haag praktijk als je zelf zwanger bent. Het team, wat inmiddels uit vijf dames bestaat, wil jou graag begeleiden in deze bijzondere periode. Zodra je weet dat je zwanger bent, of dus zelfs al daarvoor, kun je het beste zo snel mogelijk contact opnemen. Des te eerder, des te meer tijd er is voor uitleg, informatie en het afstemmen van wat er de komende tijd gaat gebeuren. Ook als het contact niet echt klikt, is er nog voldoende tijd om op zoek te gaan naar een andere vroedvrouw (of man natuurlijk).

Wat doet de verloskundige Den Haag?

De verloskundigen willen graag betrokken kunnen zijn bij de verschillende stappen in de zwangerschap. Daarom zetten ze zich in voor een kleine praktijk die voor iedereen gemakkelijk benaderbaar is. Ze zijn er voor jou, voorafgaand en uiteraard tijdens de zwangerschap. Tijdens een consult zal er besproken worden wat de rol van de verloskundige zal zijn en wat de wensen en verwachtingen zijn van jou en je partner. De verloskundige blijft in ieder geval betrokken tot en met de kraamtijd, maar bekijk ook de mogelijkheden voor na de bevalling.