Facings zijn niet te onderscheiden van echte tanden

Facings kunnen de oplossing bieden om een mooi en stralend gebit te kunnen laten zien. Sommige mensen zijn onzeker over hun tanden en lachen het liefst altijd met de hand voor de mond of met de mond dicht. Ook wanneer zij met ontevredenheid in de spiegel kijken omdat het gebit er niet mooi uit ziet. Kan dit een onzeker gevoel met zich meebrengen. Dat is zonde omdat hier een erg mooie en veilige oplossing voor is namelijk, facings. Wanneer je eens op de website kijkt van, bruchmann.nl. Dan tref je hier veel informatie over aan. Het is zelfs mogelijk dat wanneer je besluit om deze behandeling te laten uitvoeren. Dat je een deel terug krijgt van jouw verzekering. 

Facings

Facings sluiten nauw aan

De facings zullen nauw aansluiten op de eigen tanden. Hierdoor zal je geen hinder ervaren in je mond tijdens bijvoorbeeld het eten. Tijdens het plaatsen wordt er gewerkt met een operatie microscoop om tot die perfectie te kunnen komen. Wanneer je twijfelt om deze stap te nemen? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken met deze praktijk. Tijdens deze afspraak kun je zelf zien hoe alles in zijn werk gaat. Je wordt in de gelegenheid gesteld om het aan te voelen. Hierna kun je er alsnog overna denken of dit is wat je wilt. 

Zelf draag ik ook facings en er is nog nooit iemand geweest die aan mij heeft gevraagd of dit nu mijn eigen tanden zijn of niet. Je ziet namelijk niet dat het je eigen tanden eronder zitten. Alleen de mensen die mij kennen voordat ik deze behandeling heb laten uitvoeren konden het direct opmerken. Want ik kon weer lachen zonder mijn hand voor mijn mond te houden. Het heeft mijn leven totaal veranderd omdat ik mij weer mooi voel. Als ik in de spiegel kijkt dan ben ik tevreden en hierdoor ga ik zelfverzekerd door het leven.

Gebit