definitief ontharen in arnhem

Rimpels en minder fraaie plekjes elimineren? Overweeg vulling!

Door er een gezonde levensstijl op na te houden kan het zijn dat ze langer op zich laten wachten, maar uiteindelijk ontkomt vrijwel niemand eraan bij het ouder worden: rimpels in de huid. En waar sommige mensen nauwelijks problemen lijken te hebben met hun rimpelvorming, daar vinden anderen het werkelijk vreselijk. Dit laatste geldt vooral voor rimpels in het gelaat, aangezien het gezicht uiteraard altijd het eerste is waar mensen naar kijken. Bij veel mensen leeft dan ook het verlangen om rimpels te verwijderen, of op z’n minst te laten vervagen. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse methodes waarmee dit mogelijk is. Een van de meest geliefde manieren om dit voor elkaar te krijgen is via fillers, oftewel vullingen. Een behandelmethode met deze fillers (waarbij Radiesse een populair vullingmerk is) wordt ook wel een liquid facelift genoemd. 

rimpels verwijderen

Waar kun je deze vulling precies gebruiken?

De filler van Radiesse heeft als doel om diepe rimpels en huidbeschadigingen te herstellen, of in ieder geval veel minder diep en opvallend te maken. Plekjes waar deze behandeling in het bijzonder geschikt voor is zijn de plooi tussen de neus en de lippen, de kaaklijnen, de neusbrug en de marionetlijnen. Verder worden Radiesse fillers regelmatig ingezet bij de verzorging van de bovenkant van de handen, oftewel de handrug. Dit zorgt ervoor dat handen er weer jonger, aantrekkelijker en beter gesoigneerd uitzien.

Voordelen vulling met Radiesse

Als je kiest voor een liquid facelift (fillerbehandeling) zoals beschreven in dit artikel, dan profiteer je in ieder geval van de volgende voordelen:

• Een liquid facelift zou inhouden dat je geen operatie hoeft te ondergaan met een zeker een herstelperiode en meer kosten en wellicht complicaties tot gevolg.

• Het resultaat van een filler blijft lang zichtbaar; pakweg tussen één en twee jaar. 

• Je kunt makkelijk de behandelde delen laten ‘onderhouden’ waardoor het resultaat langer zichtbaar blijft.