Bruin worden onder de douche

Online sunshower bij Bodyfit bestellen

Al een hele tijd wil ik graag een Sunshower bestellen bij Bodyfit. Bruin worden onder de douche lijkt me echt ideaal. Ik ben dol op de zonnebank maar toch ga ik er niet zo heel vaak onder. Dit komt omdat ik het toch wat veel gedoe vind. Het kost ook best veel tijd. Het idee is vaak heerlijk ontspannen onder de zonnebank maar in de praktijk ben ik alleen maar aan het bedenken wat ik allemaal nog moet doen. En dan duren 20 minuutjes best wel lang.

Bodyfit

De Sunshower van Bodyfit

Bovendien neemt een zonnebank best veel ruimte in beslag. Je bent toch een kamer kwijt aan zo’n gevaarte. Daarom is de Sunshower van Bodyfit ook ideaal. Je plaatst hem gewoon in de douche dus je bent geen extra ruimte kwijt. Ook qua tijd bespaar je want je wordt gewoon bruin terwijl je doucht. Ideaal en heerlijk ontspannend. Bovendien is het ook goed voor de gezondheid. De infrarood stralen dringen namelijk diep door tot in de spieren. Deze kunnen zich daardoor goed ontspannen. Dit brengt verlichting bij stramme spieren zoals in geval van reuma. Bovendien zorgt de warmte voor een goede circulatie en treedt er diepe reiniging op van de huid. Bovendien maak je door de uv straling vitamine D aan. Je komt daardoor stralend en met een lekker kleurtje onder de douche vandaan.

Sunshower

Verschillende modellen online te koop

Het gebruik van de Sunshower van Bodyfit is helemaal veilig. In de platen zit een koelsysteem waardoor de plaat wel warm wordt maar niet heet. Ook de uv stralen zijn volkomen veilig. Er zijn verschillende modellen te koop. Deze zijn online te bestellen via de webshop van Bodyfit. Elk model heeft zijn eigen specificaties en de daarbij behorende prijs. In de webshop vind je alle specificaties van deze modellen.