Heb je de griep?

 Heb je de griep, dat is al erg genoeg. Je helemaal niet lekker voelen en het liefste alleen maar onder de wol blijven liggen. Gelukkig heb ik hier niet zo vaak last van, maar als ik er wel last van heb, dan is het ook erg. Het lijkt dan wel dat ik met mijn ziel onder de armen loop. Heb nergens zin in en niemand moet dan tegen mij gaan praten. Gelukkig heb ik nu een manier gevonden om mij weer snel wat beter te voelen. Via de Broeders Gezondheidswinkel heb ik nu wat gevonden waarmee ik mij snel een stuk beter voel. Dit heet Citrosan en kan helpen bij pijn bij griep, koorts en verkoudheid.  

Heb je de griep en wat kan je hiertegen doen

Eigenlijk is de griep best wel vervelend. Het beste helpt om hier de nodige rust voor te nemen en uitzieken. Zelf heb ik hier moeite mee, maar soms is het niet anders. Want zodra ik merk dat ik mij een beetje anders ga voelen, dan pak ik al een paracetamol. Tegenwoordig heb ik in mijn medicijnkastje de nodige zalfjes en drankjes staan. Deze heb ik allemaal via de winkel van Broeders gekocht. Wel zo makkelijk, online een bestelling plaatsen. 

Bekijk ook het assortiment van de Gezondheidswinkel Broeders. Hier zijn diverse producten te bestellen. Mocht je een vraag hebben, dan is dat ook geen enkel probleem. Een team van medewerkers kunnen jou helpen met het beantwoorden van deze vraag en ook de juiste producten adviseren.