Zo ging mijn examen bhv

examen bhv Het examen bhv is mij alles meegevallen en ik ben dan ook in 1 keer geslaagd. Dat vond ik onwijs fijn, want ik had het echt niet verwacht. Ik vind leren normaal namelijk best wel moeilijk en heb ook last van faalangst. Daardoor vind ik het afleggen van toetsen onwijs spannend en dat zorgt er vaak voor dat ik dingen niet haal. Nu weet ik uit ervaring dat als hier goed rekening mee wordt gehouden, het onwijs mee kan vallen. De instructeurs die ik had tijdens deze cursus waren ongelofelijk aardig en stelden mij direct op mijn gemak. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik zonder zenuwen alles heb kunnen doen. Hier ben ik hen onwijs dankbaar voor en mijn leidinggevende ook.

In elke

examen bhv

Het was namelijk noodzakelijk dat ik het examen bhv zou halen. Degene die normaal deze functie heeft, is namelijk met pensioen gegaan. Het is verplicht om altijd iemand aanwezig te hebben die hier gediplomeerd in is. Ik keek er erg naar uit om dit te gaan doen en ik heb het ook onwijs naar mijn zin gehad. Het is leuk om dingen te weten te komen waar jij normaal niet eens over nadenkt. Dat is ook de reden dat ik gevraagd heb aan mijn baas of ik EHBO mag gaan volgen. Dit lijkt mij een goede toevoeging aan alles wat ik nu al weet. Daardoor ben ik echt op elke situatie voorbereid en dat lijkt mij heel erg fijn. Voor meer informatie hierover raad ik jou aan om eens op de website van G4s te kijken!