Laserbehandeling Amsterdam voor een jonge huid

Bent u op zoek naar een laserbehandeling Amsterdam? Kom dan langs bij Gentle Clinics. Dit is dan de aangewezen kliniek voor u! Gentle Clinics biedt verschillende soorten laserbehandelingen aan. Zo hebben zij de Bios Square Epil. Deze behandeling maakt gebruik van de twee sterkste lasers in één apparaat en is het eerste apparaat die gebruik maakt van een vierkante oppervlakte op het gebied te behandelen met de laser. Dit voorkomt verbrandingen. Zo is laser ontharen ook nog eens 100% pijnloos en is het mogelijk om definitief te ontharen. Ook is de behandeling geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI. Een ander groot voordeel is dat u bij deze behandeling veel minder behandeling nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Twijfelt u om voor een laserbehandeling Amsterdam te kiezen? U krijgt altijd een gratis proefbehandeling! Ook is het fijn om te weten dat Gentle Clinics samen werkt met ervaren laser- en huidspecialisten en hebben zij geen wachttijden.

Naar welke behandeling u ook op zoek bent, bij laserbehandeling Amsterdam hebben zij altijd een behandeling die bij u past! Zo kunt u bij laserbehandeling Amsterdam terecht voor een huidverbetering of een huidverjonging.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij een van de huid specialisten van Gentle Clinics. Zij beantwoorden al uw vragen en zullen u het beste advies geven.

Waarom kiezen voor een laserbehandeling Amsterdam bij Gentle Clinics?

  • 100% pijnloos
  • gratis proefbehandeling
  • Definitief ontharen
  • Geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI
  • Geen wachttijden bij Gentle Clinics