Hoe kun je jezelf thuis testen op een SOA?

Thuis testen op een SOA is lang geen gek idee als je denkt dat je iets vervelends opgelopen hebt. Zo heb je de mogelijkheid om anoniem een test te doen die aangeeft of je mogelijk een seksueel overdraagbare aandoening hebt.

Voor diverse SOA’s

Deze thuistest kun je bestellen via www.soatest24.nl. Er zijn verschillende testen te koop waarmee je diverse SOA’s kunt opsporen. Zo kun je kiezen voor een test die je voor het opsporen van alle aandoeningen kunt gebruiken maar zijn er ook losse testen te koop voor een enkele of twee SOA’s. Op de site kun je meer lezen over de verschillende SOA’s zodat je ook altijd de juiste test bestelt. Bij twijfel is het verstandig voor de algemene test te kiezen.

Alles blijft anoniem

Als je de test voor 18:00 bestelt heb je deze de volgende dag al in huis. Testen is zo gepiept want binnen 10 minuten heb je de uitslag al. Omdat je natuurlijk niet wilt dat iemand anders weet dat je de test besteld hebt kun je deze anoniem betalen en wordt deze ook zo naar je verzonden. Er staat geen naam van afzender op, de verpakking is discreet en ook op je bankafschrift is geen naam van het bedrijf terug te vinden zodat jij volkomen anoniem deze uiterst betrouwbare test kunt doen. Lees het beste even goed de informatie op de site door zodat je altijd weet wat te doen.