Gezichtsbehandeling in Rotterdam

Om mijn zelf eens te verwennen ben ik opzoek gegaan naar gezichtsbehandeling Rotterdam. Natuurlijk wil ik alleen maar het beste voor mijn huid en kwam dan ook snel op de website van Babor Institute Kralingen terecht. Dit was dan ook precies wat ik zocht en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming, wat gemakkelijk ging via de website van dit bedrijf. Al vrij snel kreeg ik een bevestiging, via mijn E- mail, dat de afspraak bevestigd is en ik ging met goede moed naar de salon toe.

Zeer tevreden

Bij binnenkomst bij Babor Institute Kralingen werd ik vriendelijk geholpen door een medewerkster. Omdat ik wat te vroeg was kon ik wachten in de lounge en kreeg ik een kop thee. Al snel werd ik geroepen en kon mijn gezichtsbehandeling in Rotterdam beginnen. Eerst werd mijn huid geanalyseerd zodat de medewerkster weet welk product het beste is voor mijn huid. Toen ging de medewerkster van dit bedrijf aan de gang en vertelde mij steeds wat zij precies ging doen. Ik voelde mij helemaal ontspannen en na een uur was ik klaar met de bahandeling. Mijn huid ziet er meteen helemaal stralend uit en zag meteen verschil.